Website design by www.child-it.nl

Andy Schoen Fotografie voor uw ervaren bruiloftsfotograaf

U heeft ja gezegd, van harte gefeliciteerd! Een bruiloft wordt de mooiste dag van uw leven genoemd. Nu heeft het in het huwelijk treden als voornaamste doel een bezegeling van uw liefde te zijn. Een verbintenis voor het leven. Omdat het zo'n spannende en intieme stap is die u samen met vrienden en familie wilt beleven, is dit zeker een van de mooiste dagen van uw leven. De herinneringen tastbaar te houden, kiest u voor Andy Schoen Fotografie als uw bruiloftsfotograaf.

Oog voor detail

Ook herinneringen aan de mooiste gebeurtenissen in uw leven zullen op den duur meer en meer vervagen. Met foto's van uw bruiloft houdt u de herinneringen levend. Iedere keer als u het album doorbladert, gaat u weer even terug in de tijd naar die geslaagde dag. Een bruiloftsfotograaf heeft als taak deze dag zo goed mogelijk vast te leggen. Ik maak niet de standaard, dertien in een dozijn foto's. Natuurlijk zitten er de gebruikelijke geposeerde foto's bij, maar ik let op alles wat er om me heen gebeurt. Ik heb oog voor detail en zal ook de subtiele kleine dingen vastleggen die een foto juist zo bijzonder maken.

Mijn diensten als bruiloftsfotograaf

Graag bespreek ik met u de wensen en verwachtingen van mij als uw fotograaf. Zodra een en ander duidelijk is, zal ik tijdens de bruiloft de mooiste foto's gaan maken. Deze foto's worden vastgelegd op DVD welke u uiteraard van mij zal krijgen. Het is een geweldig naslagwerk als u de foto's verzamelt in een prachtig trouwalbum. Dit album kan ik voor u samenstellen met een greep uit de mooiste foto's van uw grote dag. Wilt u een beeld van eerdere opdrachten die ik heb uitgevoerd? Op mijn website kunt u een album met eerder door mij gemaakte foto's bekijken voor een duidelijk beeld van mijn mogelijkheden.

Andy Schoen Fotografie inschakelen

Wilt u de mooiste foto's als blijvende herinnering van uw bruiloft? Neem dan contact op met de bruiloftsfotograaf van Andy Schoen Fotografie. Tijdens ons eerste contact bespreken we uw wensen en verwachtingen. U kunt uiteraard ook eerst een vrijblijvende offerte opvragen. U kunt mij op verschillende manieren bereiken, zowel telefonisch, per e-mail als door middel van het invullen van het contactformulier op de website. Laten we de mooiste dag van uw leven omzetten in tastbare herinneringen.

<